Termékrendelés folyamata

Termékválasztás

Honlapunk menüsorán a ’Termékeink’ menüpontra kattintva válassza ki az Önnek megfelelő PVC típust! A tervezett felhasználási területet felmérve megkapja azokat az adatokat, melyekre szüksége lesz a megrendelése elkészítéséhez. Ezután a felmérés alkalmával kapott adatokat ár kalkulátorunkba betáplálva, megkapja az Ön által megtervezett PVC szalagfüggöny pontos árát. Amennyiben minden adatot ellenőrzött, adja a kosarához a terméket!

Ezt követően zavartalanul nézelődhet tovább, vagy folytathatja a vásárlást oldalunkon, kosarában már meg fogja találni az Ön által kiválasztott terméke(ke)t.

Megrendelés

A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a honlapunk menüsorán elhelyezett ’Kosár’ gombra. Itt ellenőrizheti még egyszer, hogy pontosan milyen termékeket választott ki és ha szükségesnek érzi, még módosíthat rendelésén. Ezt követően kattintson a ’Tovább a pénztárhoz’ gombra. Itt kérjük, adja meg a számla kiállításához szükséges személyes vagy céges adatait, illetve ha eltérő címre kéri a szállítást, úgy azt a címet is, majd kattintson a ’Megrendelés elküldése’ gombra.

Ezzel a megrendelését befogadtuk, a honlapon megtekintheti rendelése részleteit, valamint a fizetéshez szükséges egyéb adatokat.

Fizetési lehetőségek

Megvásárolni kívánt termékeit két módon tudja kifizetni: egyösszegű banki átutalással közvetlenül cégünk bankszámlájára, vagy lehetősége van személyre szabott fizetési konstrukciót igényelni.

Az egyösszegű utaláshoz, a megrendelés elküldését követően minden szükséges adatot megkap a rendelését részletező oldalon. FONTOS, hogy az összeg utalásánál, a közlemény rovatban tüntesse fel rendelés számát!

Amennyiben személyre szabott fizetési konstrukciót kíván igényelni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az info@inthermex.hu e-mail címen, a tárgyban feltűntetve rendelés számát. Ezt követően megvizsgáljuk, hogy megrendelése fényében milyen lehetőségeket tudunk felajánlani Önnek, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kiszállítás, vagy személyes átvétel esetén előre utalással tud fizetni. Természetesen ettől függetlenül élhet a személyre szabott fizetési konstrukció igénylésének lehetőségével, de ebben az esetben is számoljon azzal, hogy a megrendelés egy jelentős hányadát előleg formájában be fogjuk kérni Öntől. Ennek oka, hogy az elkészített termékeink az Ön speciális igényeire kialakítva kerülnek legyártásra, azokat egy meghiúsult rendelés esetén nem, vagy csak nagyon nehezen tudjuk utó hasznosítani. Abban az esetben, ha Ön helyszíni felmérést kér kollégáinktól, a felméréssel párhuzamosan tájékoztatást kérhet tőlük a pontos fizetési lehetőségek kapcsán.

A fizetést követően megkezdjük megrendelésének legyártását és annak volumenétől függően átlagosan 1 héten belül szállítjuk azt Önnek. A megrendelés teljesítésének határideje több változótól is függ, így ha szeretné tudni a pontos időpontot amikorra elkészül rendelése, keressen minket bizalommal megrendelésének elküldését követően az info@inthermex.hu e-mail címen.